Commercieel en maatschappelijk vastgoed

Hoe kunnen winkelstraten met veel leegstand nieuw leven worden ingeblazen? Is het mogelijk om een leegstaand kerkgebouw om te vormen tot een cultuurcluster? Hoe ziet het gemeentelijk accommodatiebeleid eruit in tijden van krimp en crisis? Hoe kan worden bereikt dat in een appartementencomplex of straat met verdeeld eigendom toch tijdig wordt geïnvesteerd?

 

Een belangrijke oplossingsrichting is om te investeren in duurzame samenwerking. Tussen eigenaren onderling, tussen toekomstig exploitanten, tussen eigenaren en gemeente. Uiteraard met een heldere onderlinge rolverdeling en respect voor elkaars belangen.

 

Seinpost en commercieel en maatschappelijk vastgoed

Vastgoed vormt vaak de sleutel tot aantrekkelijke en leefbare straten en wijken. Seinpost kan u ondersteunen bij het bepalen van de gewenste strategie voor uw commercieel en maatschappelijk vastgoed. Van leegstandsaanpak tot accommodatiebeleid, van haalbaarheidsonderzoeken tot het bevorderen van samenwerking binnen en tussen VvE’s, van een brancheringsaanpak tot een plintenstrategie. Met het doel om meer rendement te halen uit uw vastgoed, commercieel en maatschappelijk. U gaat niet langer statisch om met uw vastgoed, maar u bent in staat om beter en sneller  in te spelen op de voortdurend veranderende vraag.