Warm onthaal op de Rode Loper: het leggen van de laatste steen én het openingsweekend van de Ferdinand Bol!

7 augustus 2017

De allerlaatste steen van de Ferdinand Bolstraat is op vrijdag 4 augustus gelegd. Na een periode van 13 jaar is het moment eindelijk daar: geen werkzaamheden meer! De Rode Loper nadert de afronding en de ondernemers staan te trappelen om iedereen weer te ontvangen. De straat floreert als nooit tevoren!

 

Dit moment wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaven we op deze dag iedere voorbijganger een extra warm onthaal. De ondernemers droegen hier ook hun steentje aan bij. Seinpost rolde letterlijk de rode loper uit om iedereen weer welkom te heten in de nieuwe Ferdinand Bol. Er was een vrolijk paparazzi-team, compleet met ananassen, hét eeuwenoude symbool voor gastvrijheid. Bezoekers, bewoners en winkeliers werden deze dag meer bij het gebied betrokken dan ooit! Ook het Parool was erbij, leer hier meer over de openingsstunt.

 

Officiële opening
Niet alleen op 4 augustus is het feest. We nodigen iedereen van harte uit op het officiële openingsweekend van de Rode Loper, van 6 tot en met 8 oktober. Een weekend vol optredens, een ontbijt voor vaste gasten uit De Pijp en talloze andere activiteiten. De schilder Ferdinand Bol komt een kijkje nemen, maar er is ook aandacht voor de huidige ambachten en creatieve initiatieven. Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom kijken en wees welkom!