Kijk op kansen

Vacature junior adviseur, team Winkelstraatmanagement

Seinpost in Amsterdam

Seinpost Adviesbureau heeft 30 jaar ervaring in 278 gemeentes. Sinds 2016 zijn we druk bezig met ons team Winkelstraatmanagement Amsterdam te veroveren. Als junior werk je – samen met 15 enthousiaste collega’s – bij Seinpost. Als winkelstraatmanager werk je echter met 4 collega’s hoofdzakelijk in Amsterdam waar we 12 winkelstraten begeleiden.

Wat zoeken we?

We zoeken een enthousiaste daadkrachtige collega met een achtergrond in stadsgeografie of andere relevante opleiding. Je bent ondernemend, zelfstandig, maatschappelijk betrokken, sociaal vaardig en flexibel. Je hebt de ambitie om actuele en maatschappelijke vraagstukken op te lossen: Van lange termijnvisie tot concreet aan de slag en bent in staat zowel strategisch als tactisch te handelen.
We zijn onder de indruk als je al wat ervaring hebt in dit vakgebied, maar voor talentvolle starters hebben we ook ruimte.

In deze functie ken je veel uitdaging. Je werkt in een kennisintensieve omgeving met een informele werksfeer en volop mogelijkheden je professioneel te ontwikkelen. De bedoeling is dat je binnen een paar jaar doorgroeit naar medior niveau. De mate van verantwoordelijkheid die je draagt hangt af van je ervaring, en vanzelfsprekend van de omvang en complexiteit van de opdracht. 

Als junior bij Seinpost werk je in kleine teamverbanden aan gevarieerde opdrachten, denk hierbij aan het schrijven van een detailhandelsvisie, het opstellen van een Economische agenda, positionerings- of consumentenonderzoek doen. Als winkelstraatmanagers begeleiden we BIZ-en en ondernemersverenigingen naar het behalen van hun lange- en korte termijndoelen. Dit doen we door middel van jaarlijkse nulmetingen waarop we onze plannen baseren. Onze speerpunten hierbinnen zijn communicatie naar de achterban en branding.
Van onze teamleden verwachten we een enthousiaste, deskundige, betrokken en daadkrachtige houding.

Spreekt deze combinatie van werkzaamheden je aan? Dan horen we graag van je!

Wat is je ervaring?

  • Opleiding op academisch (of HBO) niveau; denk aan sociale geografie, planologie, bestuurskunde of economie
  • Bij voorkeur enige ervaring in het vakgebied
  • Kennis van winkelstraat- en centrummanagement, stadseconomie, ruimtelijk-economische ontwikkeling en gebiedsontwikkeling, maar ook bekend met de trends & ontwikkelingen in de retail, horeca en leisure
  • Vaardigheden: Sociaal, zelfstandig, flexibel, ondernemend, analytisch vermogen, initiatiefrijk met een gezonde dosis flair

Wat wij bieden:

Een informele werkomgeving: Geen 9 tot 5 baan maar een dag vol fietstochtjes door Amsterdam of juist werken in verschillende steden in Nederland waarbij je je eigen tijden indeelt. In deze functie komt jouw commercieel inzicht samen met je zelfstandige houding en ondernemerschap.
Seinpost biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag voor 23 maart jouw motivatie en CV!

Kijk voor meer informatie op www.winkelstraatmanagement.nl of op www.seinpost.com. Tot binnenkort!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.