Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Graag creëer ik een levendige maar leefbare omgeving voor inwoners, werkenden en bezoekers

Brigitte Huisman is alweer 2 maanden werkzaam op ons gezellige, industriële kantoor in Den Bosch. Tijdens onze kerstborrel heeft ze de sfeer al mogen proeven en vanaf januari leert ze het ‘echte’ werkende leven binnen Seinpost/ZKA kennen.

“Tot nu toe bevalt het erg goed. Naast de fijne en gezellige sfeer op kantoor mocht ik vanaf week 1 mee naar werksessies en meedenken over en –schrijven aan offertes en projecten. Dit gaf me het gevoel dat ik vanaf de eerste dag volwaardig onderdeel van het team ben” vertelt Brigitte.

 

Brigitte woont ruim 7 jaar in Utrecht, een stad waarin veel gebeurt met betrekking tot ruimtelijke economie, zoals de herontwikkeling van het gebied rondom het centraal station en de herinrichting van de Merwedekanaalzone. Ze vindt het dan ook leuk om vanuit de kennis die ze bij Seinpost opdoet naar ontwikkelingen in haar eigen stad te kijken. “Maar de minder grote gemeenten doen zeker niet onder aan een gemeente zoals Utrecht. In kleine gemeenten spelen soms hele andere opgaven, maar uiteindelijk is de ambitie vaak hetzelfde: een levendige maar leefbare omgeving creëren voor inwoners, werkenden en bezoekers.” Dat vindt Brigitte ook het leukste aan de opdrachten die Seinpost uitvoert. “De inhoud van de opdrachten is letterlijk om je heen in dorpen en steden te zien.”

 

De komende tijd staat voor Brigitte vooral in het teken van veel leren door mee te werken aan projecten. “Dankzij het warme welkom van collega’s heb ik daar veel vertrouwen en zin in. Ik heb inmiddels een ArcGIS cursus afgerond, een workshop zakelijk tekenen gevolgd en een bijdrage mogen leveren aan verschillende projecten en sessies. Verder wil ik aan zoveel mogelijk verschillende soorten projecten meewerken de komende tijd, om erachter te komen waar mijn interesses, ambities en kwaliteiten liggen.”

Leuk als we elkaar in de toekomst spreken!

Wilt u graag verder praten met Brigitte? Stuur haar dan een e-mailtje of bel haar op 06 8683 9898.

Onze specialist(en)

Brigitte Huisman

Toegewijde adviseur met oog voor detail

Tel. : 06 8683 9898
Email : b.huisman@seinpost.com