Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Seinpost-directeur Lars Pijlman docent in opleiding Beleidsadviseur Economische Zaken

Het vestigingsklimaat van een gemeente bepaalt hoe aantrekkelijk deze wordt voor bedrijven om een vestiging te openen. Een Beleidsadviseur Economische Zaken speelt hier een belangrijke rol in.

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid organiseert volgend jaar een opleiding Beleidsadviseur Economische Zaken. Deze opleiding, speciaal ontwikkeld voor beleidsadviseurs, beleidsmedewerkers en accountmanagers Economische Zaken, wordt verzorgd door diverse vakbekwame gastdocenten.

Eén van hen is Lars Pijlman, directeur van Seinpost. "Inspirerend om iedere keer weer te ervaren hoe zinvol het is om van elkaars ervaringen te leren".

 

De vijfdaagse opleiding vindt in Utrecht plaats op vijf donderdagen in 2019: 14 en 28 maart, 11 en 18 april en 16 mei. Creëer een succesvol ondernemingsklimaat in uw gemeente, samen met de kennis en ervaring van mensen uit het werkveld. De cursus richt zich niet alleen op de theorie, maar komt ook tot leven in een leerzame excursie naar Gemeente Roermond, naar de Designer Outlet en De Vitale Stad.

Een succesvol economisch beleidsplan creëren, inzicht krijgen in de samenstelling van het bedrijfsleven in uw gemeente, de laatste noodzakelijke informatie over de huidige en nieuwe wet- en regelgeving: alles komt aan bod. Voor meer informatie en inschrijven: bezoek de website van het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid.