Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

SEINPOST EN DE NIEUWE WINKELSTRAAT (DNWS)

Seinpost is vanaf 2018 partner van het kennisplatform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS). Dit platform is een onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum gericht op de toekomst van de winkelgebieden in Nederland. DNWS richt zich op alle stakeholders binnen een winkelgebied: ondernemers, eigenaren, gemeenten, retail, horeca en cultuur. De kernkwaliteit van DNWS ligt in het ondersteunen van het toekomst gereed maken van winkelgebieden en de integratie tussen offline en online.

DNWS werkt nauw samen met een aantal geselecteerde bedrijven die zich vooral richten op online technologie. Wij onderscheiden ons van deze bedrijven door de ruime ervaring op het gebied van winkelstraatmanagement en bedrijfsinvesteringszone ’s, de ervaring met transformatie-opgaven en de directe link met onze collega’s van ZKA Leisure Consultants.

DNWS heeft inmiddels een brede bekendheid opgebouwd onder gemeenten. In de toekomst wil DNWS zich verder ontwikkelen richting het kennisplatform. Zij gaan ook thema- en netwerk bijeenkomsten organiseren met thema’s als leegstand, compactisering en transformatie. Daarnaast doet DNWS onderzoek op deze terreinen.

Door ons partnership geven wij aan dat wij als Seinpost de doelstellingen van DNWS actief ondersteunen als actieve partij en de profilering in de markt van transformatie en verbetering van winkelgebieden.