Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Training gebiedsgerichte aanpak van leefbaarheid en veiligheid

Samen met het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid ontwikkelde Seinpost-ZKA de training Gebiedsgerichte aanpak van leefbaarheid en veiligheid.

 

De huidige crisis heeft enorme impact op kwetsbare gebieden. Gebieden die al de nodige problemen kenden en zich aan het zicht van de overheid onttrekken zijn vaak een voedingsbodem voor criminaliteit.

 

Drugsgerelateerde overlast en criminaliteit in centrumgebieden groeit mede doordat de sociale problemen van mensen toenemen. Verloederde gebieden gaan er nog meer op achteruit doordat er niet meer geïnvesteerd wordt. Hierdoor ontstaat er leegstand en trekt het gebied een verkeerde doelgroep aan.

 

Maar hoe herken je ondermijning in een kwetsbaar gebied? Hoe voorkom je dat ‘goede’ bedrijven en bewoners uit een gebied vertrekken? En hoe zorg je dat analyses overgaan toch acties die zorgen dat er weer een leefbare omgeving ontstaat? Dit leert u in onze 5-daagse training kwetsbare gebieden transformeren naar een veilige en leefbare omgeving.

 

Benieuwd wat deze training inhoudt en wanneer deze start? Klik dan op de flyer onder aan deze pagina. Wilt u meteen door naar de inschrijfpagina? Klik dan op Training gebiedsgerichte aanpak van leefbaarheid en veiligheid.

John Bardoel

John Bardoel

Netwerker die out of the box denkt

Tel. : 06 2252 7964
Email : j.bardoel@seinpost.com