Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Waar zijn wij actief?

Onze adviseurs geven gemeenten door het hele land advies over verschillende thema’s. Onze adviezen schrijven we altijd met actieve betrokkenheid van lokale ondernemers, eigenaren en andere belanghebbenden. Op de kaart is te zien in welke gemeenten Seinpost op dit moment actief is.

 

Projecten uitgelicht

 

Raalte

In Raalte stellen we samen met de gemeente een rapport op over de toekomst van de vier verschillende warenmarkten in de gemeente. Om tot een juist advies te komen zijn we samen met marktondernemers, bezoekers van de markt en met centrumondernemers in gesprek gegaan. Zodat er een goed advies komt over hoe de warenmarkt in de toekomst sterk en levendig blijft.

 

Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen)

In de regio Westelijke Mijnstreek stellen we samen met de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein een subregionale detailhandelsbeleid op. Samen met de gemeenten, ondernemers en vastgoedeigenaren zorgt dit voor een een toekomstbestendige winkelstructuur voor dit gebied.

 

Horst aan de Maas

In de gemeente Horst aan de Maas adviseren we bij het opstellen van het programma Integrale Aanpak Arbeidsmigranten. Doel van dit programma is om het draagvlak voor en de positie van arbeidsmigranten te verbeteren.

 

Meer weten?

Meet weten over deze projecten of over één van onze anderen projecten waarin we actief zijn? Neem dan contact met ons op via info@seinpost.com of op 088 2100 200.