Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Coachen ondernemersverenigingen

Gelooft u in de kracht van samenwerking? Steeds meer ondernemers verenigen zich in collectieven waarbij een bestuur de taken voor de vereniging op zich neemt. Dit is vaak arbeids- en tijdsintensief: ondernemers zijn immers al druk met het runnen van een eigen onderneming. Bent u op zoek naar ondersteuning voor de vereniging? Of wilt u de samenwerking naar een hoger plan tillen?

‘Coach’: de term wordt te pas en te onpas gebruikt

Ondernemer zijn betekent kansen najagen en proactiviteit. Onze coaches stimuleren dit door ondernemers te verbinden en de energie te geven die ze hierbij nodig hebben. Door te luisteren en het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel.
Dat is niet gelijk iemand die antwoorden geeft, maar wel een betrokken persoon die vragen stelt en ondernemers helpt inzicht te krijgen in hun gezamenlijke drijfveren en doelen. Inzicht in waar zij met het gebied écht heen willen. Waarom wij dit graag doen? Wij geloven dat je het beste mensen kan coachen als je zelf de ins en outs kent. Met onze waslijst aan projecten hebben wij alle hoeken en gaten van gebiedsontwikkeling en de retailwereld ontdekt.

Op een hoger peil brengen

Onze coaches kunnen aanjagen, inspireren, oproepen tot actie en partijen uitdagen tot het doen van publieke en private investeringen. Maar de coaches zijn ook sterk in het prikkelen en stimuleren van initiatieven! Reacties op trends die ondernemers misschien over het hoofd zien of niet snel (genoeg) oppakken. Gezamenlijk de koers bepalen en inspelen op kansen en knelpunten die de markt creëert.

Samen sta je sterker!

Wie wij coachen? We richten ons specifiek op ondernemerscollectieven omdat wij heilig geloven in samenwerking. Binnen een collectief fungeren wij als schakel tussen ondernemers én alle andere relevante partijen. Daarbij sparren wij met ondernemers van alle soorten en maten: ervaren verenigingen en BIZ-en die net gestart zijn. 

Praktijkvoorbeelden

Een greep uit de verenigingen die wij ondersteunen:

  • BIZ Albert Cuyp
  • BIZ Ferdinand Bolstraat
  • BIZ Prinsen/Herenstraat (centrum)
  • Ondernemersvereniging A.J. Ernststraat (Buitenveldert)

Onze specialisten: 

John Bardoel

John Bardoel

Netwerker die out of the box denkt

Tel. : 06 2252 7964
Email : j.bardoel@seinpost.com

Object reference not set to an instance of an object.