Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Jan-Willem Speetjens

Retailspecialist met scherpe blik op de inhoud

 

Deze ervaren adviseur heeft onder meer gewerkt bij een grote Europese retailvastgoedbelegger. Hij weet precies hoe vastgoedeigenaren en retailers denken. En dat komt van pas in de winkeltrajecten die hij bij ons uitvoert. Winkelgebieden moeten veranderen van aankoopplaats naar verblijfplaats. Gedegen onderzoek vormt voor hem de basis voor iedere vervolgstap. Waarbij vastgoed de sleutel vormt voor verandering.

Specialismen: winkelonderzoek, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling, monitoring, detailhandelsvisies, vastgoedontwikkeling, brancherings- en huurprijsvisies.

Hij krijgt inspiratie voor zijn werk doordat hij in zijn vrije tijd ook zelf consument is en centrumgebieden of winkelcentra bezoekt. Dat kan in de eigen buurt zijn of wat verder weg bij een ‘dagje uit’. Hij is dan ‘consument met een vakbril op’. Ook op vakantie zoals recent naar de States bekijkt hij met interesse steden als New York en Boston en bezoekt hij één of meer winkelcentra. Vrijwel altijd zijn er dingen te zien die anders of nieuw zijn en die ervaringen neem je mee terug naar huis.

LinkedIn

Senior adviseur


Tel. : 06 2700 1311

Email : j.w.speetjens@seinpost.com