Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Vacature: Junior adviseur Economie en Ruimte

Zie jij je werken aan de transformatie van (kwetsbare) winkelgebieden, vitale dorpskernen en aantrekkelijke binnensteden door heel Nederland? Word jij warm van de dynamische advieswereld? Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellige organisatie waar je veel kunt leren en meteen verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan verder en solliciteer!

 

Jouw profiel 
Je hebt een academische achtergrond, waarbij we denken aan een studie planologie, economische geografie of bestuurskunde. Je vindt het plezierig om in een dynamische omgeving te werken waar het ambitieniveau hoog ligt en waar je veel mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je bent analytisch ingesteld, je hebt een brede maatschappelijke belangstelling en hebt interesse voor inhoudelijke en procesmatige vraagstukken. Daarnaast ben je iemand die vol passie en energie ergens voor gaat en heb je affiniteit en/of ervaring met ruimtelijk-economische en leefbaarheidsvraagstukken in dorpen en steden.

 

Wie zijn wij?
Seinpost is al ruim 30 jaar toongevend in het oplossen van ruimtelijk-economische en leefbaarheidsvraagstukken in heel Nederland. Aantrekkelijke en economisch sterke regio’s, bruisende (binnen)steden en levendige dorpen, daar zetten we ons met passie voor in.

Seinpost is geen standaard economisch onderzoeks- en adviesbureau. Onderzoek en advies vormen vaak slechts het startpunt en niet het einddoel van onze werkzaamheden. Door onze betrokkenheid en deskundigheid maken we juist in gebieden die het economisch lastig hebben al jarenlang het verschil. Onze speerpunten zijn momenteel de transformatieaanpak van winkelgebieden, het werken aan aantrekkelijke dorpskernen en binnensteden (centrumvisies 3.0) én het opstellen van horecavisies. Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn lokale overheden. Maar ook  ondernemerscollectieven, vastgoedorganisaties, woningbouwcorporaties en ministeries, provincies en regio’s horen tot onze opdrachtgevers.

Het toonaangevende adviesbureau in de vrijetijdseconomie, ZKA Leisure Consultants, maakt deel uit van onze organisatie. In totaal zijn bij ons circa 25 mensen werkzaam.

 

We zoeken een ambitieuze en sociaal vaardige adviseur met belangstelling voor stad en land met onderstaand profiel

·         Academische opleiding in bijvoorbeeld planologie, economische geografie of bestuurskunde

·         Brede maatschappelijke belangstelling

·         Analytische vaardigheden en gevoel voor cijfers gecombineerd met een sterk oog voor het proces

·         ‘Hands on’, enthousiast en nieuwsgierig

·         Ervaring met Excel, Powerpoint. Ervaring met ArcGIS is een pré

·         Gedreven, sterk commitment (geen ‘9 tot 5’-mentaliteit)

·         Goede schrijf-, rapportage- en presentatievaardigheden

·         Een zelfstandige teamplayer

·         Een open persoonlijkheid, die met veel plezier dorpen en steden laat opbloeien


Wij bieden
Een functie waarbij je veel uitdagingen tegemoet kunt zien in een kennisintensieve organisatie en in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. De beloning is marktconform. Ons nieuwe, sfeervolle kantoor ligt in Den Bosch nabij de binnenstad/Verkadefabriek op loopafstand van het Centraal Station. Je werkt op verschillende plaatsen: op kantoor, thuis en ‘op locatie’. De functie is in beginsel fulltime.


Ben jij geïnteresseerd?
Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk 21 oktober 2019. Wij ontvangen graag een bondige sollicitatiebrief en uitgebreide CV. Meer informatie over onze organisatie en activiteiten vind je op onze website www.seinpost.com. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met John Bardoel op 06 2252 7964.

We hopen je snel de hand te kunnen schudden!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.