Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Vacature: Ondernemende Adviseur Economie en Ruimte

Ter verbreding en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ondernemende adviseur Economie en Ruimte.

 

Zie jij maatschappelijke vraagstukken als jouw grootste uitdaging? Werk jij graag aan complexe ruimtelijk-economische opgaven en geef jij gebieden weer nieuw perspectief door vernieuwing en functiewijziging? Denk jij in kansen en krijg jij energie van het samenwerken met een divers netwerk dat bestaat uit ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeenten? Heb je ambities om jezelf te ontwikkelen tot een topexpert in je vakgebied, in een team waar oog is voor een goede balans tussen werk/privé? Vind je het fijn om zelfstandig werken in een professionele omgeving waarin hard wordt gewerkt, maar kan je tegelijkertijd ook genieten van de dynamiek en gezelligheid van ons sfeervolle team?

Dan is dit jouw kans voor een nieuwe uitdaging, want wij zoeken een toptalent ter uitbreiding van ons team! Bij ons werken momenteel circa 25 enthousiaste adviseurs, die niet alleen adviseren, maar ook betrokken zijn bij de realisatie van de door hen uitgebrachte adviezen.

Functie

In je functie als adviseur stuur je complexe opdrachten aan en geef je zowel vakinhoudelijk als projectmatig leiding aan multidisciplinaire teams. De mate van verantwoordelijkheid die je draagt hangt af van je ervaring en, vanzelfsprekend, van de omvang en complexiteit van de opdracht. Je werkt aan projecten zoals het opstellen van een (regionaal) economisch actieprogramma, het begeleiden van de transformatie van een winkelgebied, het maken van een (verbeter)aanpak voor een centrumgebied, het begeleiden van processen rond de vestiging van ‘omstreden’ functies of het oprichten van een ondernemersfonds. Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende kenmerken: 

  • ruimtelijk-economisch specialist met procesvaardigheden;
  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een gemeente, provincie of adviesbureau;
  • ervaring met RO-vraagstukken/Wet Ruimtelijke Ordening en kennis over Omgevingswet;
  • in staat om zowel op strategisch als tactisch niveau te opereren;
  • brede maatschappelijke belangstelling;   
  • ondernemende instelling;
  • ‘hands on’, creatief en nieuwsgierig;  
  • eigenheid en overtuigingskracht;
  • spreekt de taal van de ondernemer, investeerder en bestuurder.  

Over ons

Wij werken al 35 jaar aan aantrekkelijke en economisch sterke (toeristische) regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen, bedrijven en een vitale (vrijetijds)economie. Dat doen wij met ons team van circa 25 adviseurs bij Seinpost Adviesbureau en ZKA Leisure consultants. Deze vacature betreft een functie ter uitbreiding van het Seinpost-team. Onze projecten hebben ons al veel inspirerende gebieden, bedrijven en verhalen opgeleverd: van het transformeren van een verpauperde winkelstraat tot het opzetten van een provinciaal actieprogramma vakantieparken, van het opstellen van een regionale groeiagenda tot het ontwikkelen van een vitaliteitsmodel voor winkelgebieden. Wij werken voor publieke en private opdrachtgevers en willen met onze opdrachtgevers maximale impact bereiken waarbij het maatschappelijke aspect altijd in een hoog vaandel staat. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten, kijk op www.seinpost.com en www.zka.nl.

We bieden: een informele, professionele werkomgeving met veel uitdagingen


Een uitdagende functie in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. We hebben een hecht team, een open cultuur en de lijntjes zijn kort. Bij ons krijg je alle kansen en ruimte om verder te groeien in je vak. Dat doen we door een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen en gave, afwisselende opdrachten voor leuke opdrachtgevers. De beloning is marktconform en er is een winstdelingsregeling. Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor vlakbij de binnenstad en het station van Den Bosch. Maar ook thuis. Bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Ja graag. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct. Misschien spreken we elkaar dan snel.

Solliciteren

Heb je interesse in deze uitdagende baan? Wij ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie. Mocht je eerst meer informatie willen over de functie, dan geven wij je die uiteraard graag. Stel je vraag aan Lars Pijlman, 06 5141 4766. Je sollicitatie kun je sturen naar l.pijlman@seinpost.com. 


Weten hoe het is om te werken bij Seinpost-ZKA? 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?


Tel. : 06 5141 4766

Email : l.pijlman@seinpost.com