Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Vacature: Ondernemende Adviseur Economie en Ruimte

Ter verbreding en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ondernemende adviseur Economie en Ruimte.


Wil jij met je werk direct impact hebben op je eigen leefomgeving? Werk je graag aan complexe ruimtelijk-economische opgaven? Geef jij gebieden graag weer nieuw perspectief door te werken aan (strategische) vernieuwing en functiewijziging? Denk jij in kansen en krijg jij energie van het samenwerken met ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeenten? Heb je ambities om jezelf te ontwikkelen tot een topexpert op je vakgebied? Hecht je veel waarde aan zelfstandig werken in een professionele omgeving waarin hard wordt gewerkt, maar tegelijkertijd continue oog is voor een goede sfeer, persoonlijke ambities en een goede balans tussen werk/privé?       

Dan is dit jouw kans voor een nieuwe uitdaging, want wij zoeken een toptalent ter uitbreiding van ons team! Bij ons werken momenteel circa 25 enthousiaste adviseurs, die niet alleen adviseren, maar ook betrokken zijn bij de realisatie van de door hen uitgebrachte adviezen.

Functie

In je functie als adviseur stuur je complexe opdrachten aan en geef je zowel vakinhoudelijk als projectmatig leiding aan multidisciplinaire teams. De mate van verantwoordelijkheid die je draagt hangt af van je ervaring, en, vanzelfsprekend, van de omvang en complexiteit van de opdracht. Je wordt onderdeel van het Seinpostteam en werkt aan projecten als het opstellen van een (regionaal) economisch actieprogramma, het begeleiden van de transformatie van een winkelgebied , het maken van een (verbeter)aanpak voor een centrumgebied, het begeleiden van processen rond de vestiging van ‘omstreden’ functies of het oprichten van een ondernemersfonds. Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen: 

  • ruimtelijk-economisch specialist met procesvaardigheden;
  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een gemeente, provincie of adviesbureau;
  • ervaring met RO-vraagstukken/Wet Ruimtelijke Ordening en kennis over Omgevingswet;
  • in staat om zowel op strategisch als tactisch niveau te opereren;
  • brede maatschappelijke belangstelling;   
  • ondernemende instelling;
  • ‘hands on’, creatief en nieuwsgierig;  
  • eigenheid en overtuigingskracht;
  • spreekt de taal van de ondernemer, investeerder en bestuurder.  

Over ons

Wij  werken al 35 jaar aan aantrekkelijke en economisch sterke (toeristische) regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen, bedrijven en een vitale (vrijetijds)economie. Dat doen wij met ons team van circa 25 adviseurs bij Seinpost Adviesbureau en ZKA Leisure consultants. Deze vacature betreft een functie ter uitbreiding van het Seinpost-team. Onze projecten hebben ons al veel inspirerende gebieden, bedrijven en verhalen opgeleverd: van het transformeren van een verpauperde winkelstraat tot het opzetten van een provinciaal actieprogramma vakantieparken, van het opstellen van een regionale groeiagenda tot het ontwikkelen van een vitaliteitsmodel voor winkelgebieden. Wij werken voor publieke en private opdrachtgevers en willen met onze opdrachtgevers maximale impact bereiken, ook maatschappelijk. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten, kijk op www.seinpost.com en www.zka.nl.

We bieden: een informele, professionele werkomgeving met veel uitdagingen


Een functie waarbij je veel uitdagingen tegemoet kunt zien in een kennisintensieve organisatie en in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder meer met een individueel opleidingsbudget en incompany trainingen. De beloning is marktconform en er is een winstdelingsregeling. Ons sfeervolle kantoor ligt in Den Bosch nabij de binnenstad op loopafstand van het station. Je werkt op verschillende plaatsen: op kantoor, thuis en ‘op locatie’. De functie is in beginsel fulltime, maar 32-36 uur per week is bespreekbaar. 
Zie onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie van het werken bij Seinpost-ZKA. 

Solliciteren

Heb je interesse in deze uitdagende baan? Wij ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie, reageren kan tot en met 31-10-2021. Mocht je eerst meer informatie willen over de functie, dan geven wij je die uiteraard graag. Stel je vraag aan Brechtje Schildkamp, 06-1037 2979. Je sollicitatie kun je sturen naar b.schildkamp@seinpost.com


Weten hoe het is om te werken bij Seinpost-ZKA? 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.