Kijk op kansen

Vacature: Ondernemende Adviseur Economie en Ruimte

Wij zoeken nieuw talent voor op onze werkvloer! Bij Seinpost werken momenteel 10 enthousiaste adviseurs, die niet alleen adviseren, maar ook betrokken zijn bij de realisatie van de door hen uitgebrachte adviezen. Dit maakt Seinpost tot een dynamisch bedrijf dat door heel Nederland actief is. Sinds 2010 maakt ook ZKA Consultants & Planners deel uit van Seinpost: een economisch adviesbureau met 10 adviseurs voor de vrijetijdseconomie .

Ter verbreding en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ondernemende adviseur Economie en Ruimte (m/v).

 

Functie

Wij zoeken een ruimtelijk-economisch specialist met procesmanagementvaardigheden. Je bent ondernemend, maatschappelijk betrokken, sociaal vaardig en in staat om een bijdrage te leveren aan het oplossen van actuele economische en maatschappelijke vraagstukken. Je hebt tenminste 5 tot 10 jaar ervaring in het vakgebied en een relevant netwerk.

In je functie als Seinpostadviseur stuur je complexe opdrachten aan en geef je zowel vakinhoudelijk als projectmatig leiding aan multidisciplinaire teams. De mate van verantwoordelijkheid die je draagt hangt af van je ervaring, en, vanzelfsprekend, van de omvang en complexiteit van de opdracht. Je bent in staat om zowel op strategisch als tactisch niveau te opereren. We verwachten van onze adviseurs dat zij het intellectuele vermogen hebben om op één of meerdere werkvelden ‘in de kopgroep mee te doen’. Je hebt een hands-on-mentaliteit en werk ook graag aan de uitvoering van jouw adviezen, bijvoorbeeld in de (verbeter)aanpak van binnensteden, aansturing van economische actieprogramma’s en begeleiding van processen rond ‘omstreden’ voorzieningen. Je signaleert opdrachtmogelijkheden bij (potentiële) klanten en anticipeert hierop. Onze adviseurs zijn ondernemende professionals die over uitstekende capaciteiten beschikken om een productief netwerk te onderhouden en uit te bouwen.

Product- en marktontwikkeling behoren vanzelfsprekend tot het takenpakket van de adviseur, die zo bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Seinpost. Onze speerpunten zijn momenteel het ontwikkelen van (regionale) economische beleid, het opstellen en uitvoeren van centrumplannen, de transformatie van vastgoed en (winkel-) gebieden en de inpassing van ‘omstreden’ voorzieningen in het stedelijk netwerk.

Wat wij zoeken

  • Tenminste 5 - 10 jaar werkzaamheid binnen het vakgebied, waarvan minimaal 3 jaar als adviseur
  • Commerciële en sociale vaardigheid
  • Opleiding op academisch- of hbo-niveau, denk aan sociale geografie, planologie, bestuurskunde of economie
  • Specialist op het gebied van detailhandel, centrumontwikkelingen, werklocaties, stads- en dorpseconomie of ruimtelijk economische ontwikkeling
  • Uitstekend analytisch vermogen
  • Creativiteit
  • Initiatief en ondernemingsdrang
  • Doorpakker
  • Authentieke stijl

Wat wij bieden

Een informele, dynamische werkomgeving waarin zelfstandigheid naast collegialiteit, ondernemerschap en commercieel inzicht samenkomen. Seinpost biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie waaruit jouw ondernemerschap blijkt en informatieve cv. Voor nadere informatie over onze organisatie en activiteiten, kijk op www.seinpost.com.

Voor informatie over de functie kun je bellen (06 – 1037 2979) of mailen (b.schildkamp@seinpost.com) met Brechtje Schildkamp, coördinator Economie & Ruimte bij Seinpost.

We hopen je snel de hand te kunnen schudden!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.