Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Wouter Hunnekens

Nieuwsgierige adviseur die makkelijk schakelt tussen denken en doen

Weet door zijn studies Milieukunde en master Sociale Geografie met een uitstekende en duurzame blik naar stedelijke- en regionale gebiedsontwikkeling te kijken! Heeft een positieve en enthousiaste instelling en gaat met zijn analytisch vermogen complexe vraagstukken niet uit de weg.

Zijn interesse ligt voornamelijk in binnensteden en de zogenoemde dwaalmilieus. “Het zijn vaak deze gebieden waar je schilderachtige zaken en creatieve ondernemers tegen komt. Een ontdekkingstocht door deze gebieden levert een bron van inspiratie.” In dit soort klussen komen zijn creativiteit en gedrevenheid optimaal tot hun recht.

In zijn vrije tijd is hij vaak aan het experimenteren in de keuken of is Wouter bij vrienden te vinden. Duikt graag in de boeiende geschiedenis en hedendaagse ontwikkelingen van steden tijdens een citytrip. Dit niet alleen uit praktische overwegingen of voor plezier, maar ook omdat hij nieuwsgierig is naar hoe stad- en winkelcentra functioneren en of er nog ideeën zijn die hij in zijn advisering kan gebruiken.LinkedIn