Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Seinpost draagt werk sociaal domein over aan RadarAdvies

Seinpost draagt vanaf 1 februari 2017 de werkzaamheden op het sociaal domein over aan RadarAdvies. Seinpost heeft de afgelopen jaren veel in het oog springende opdrachten uitgevoerd voor betere jeugdhulp en integrale sociale teams, maar draagt deze nu met een gerust hart over aan RadarAdvies.
Vanaf nu concentreert Seinpost zich op drie gebieden: economie, ruimte en veiligheid & leefbaarheid. Met deze keuze wordt Seinpost nog herkenbaarder voor de markt.

RadarAdvies

RadarAdvies is een gerenommeerd adviesbureau dat actief is in het sociale domein. Dit Amsterdamse bureau heeft ruim vijftig medewerkers die werkzaam zijn voor bijna alle gemeenten, diverse ministeries, veel uitvoeringsorganisaties en de Europese Commissie.

Afscheid Mirte Loeffen

Met het overdragen van de werkzaamheden op het sociale domein neemt ook Mirte Loeffen afscheid. Na een Seinpost-carrière van ruim 6 jaar verhuist Mirte mee met de werkzaamheden op het sociale domein. Binnen het team van Seinpost was zij verantwoordelijk voor de marktgroep Jeugd. Mirte werkte eerder bij adviesbureaus BMC en Collegio. Wij danken Mirte voor haar tomeloze inzet, enthousiasme en grote bijdrage aan de bureauontwikkeling. Wij wensen haar alle succes toe met haar nieuwe uitdaging.

Onze specialist(en)

Lars Pijlman

Economische strateeg met sterke proceskwaliteiten

Tel. : 06 5141 4766
Email : l.pijlman@seinpost.com