Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Seinpost en ZKA verhuizen naar 's-Hertogenbosch

Seinpost en ZKA gaan per 1 juni verhuizen naar een prachtig nieuw kantoor in ’s-Hertogenbosch vlakbij het Centraal Station. Het nieuwe adres is:

Seinpost Adviesbureau, Brugstraat 1a, 5211 VS ‘s-Hertogenbosch

Het prachtige nieuwe kantoor is ruimer, efficiënter ingericht en beter bereikbaar. “Voorheen lagen we aan de snelweg, waardoor we veel minder in het centrum van de levendigheid en de voorzieningen zaten”, legt directeur Lars Pijlman uit. “Nu zitten we op een prominente plek: je hoeft straks de straat maar uit te gaan en je komt bij het Centraal Station of de Verkadefabriek. De binnenstad is 3 minuten lopen. Het is aan de Tramkade, een fantastische locatie die heel inspirerend is.”

Het fraaie kantoor zelf is bijzonder charmant, met gloednieuwe apparatuur, een knusse ‘huiskamer’, twee vergaderzalen en kleine en grote werkplekken. “Het voelde gelijk als een warm nest”, zegt Lars opgetogen. “We konden het naar onze eigen wensen inrichten. Met aparte cockpits waar je in alle rust kunt werken, of juist grote werkruimtes, waar je als team samen met één opdracht bezig bent.”

 

Ook het voeren van gesprekken met opdrachtgevers is een stuk aangenamer op deze locatie. “Hier zullen we onze relaties met veel trots ontvangen. Dat kan hier optimaal.”
De huiskamer is nu al favoriet bij Lars en zijn collega’s. “We zijn allemaal vaak op pad. Dan is het heerlijk om hier weer thuis te komen. En daarna op je gemak op één van de 25 werkplekken aan de slag te gaan!”

Vanaf dit moment is zowel Seinpost als ZKA niet meer bereikbaar op de voormalige locatie in Waalwijk. Alle communicatie verloopt via het kantoor aan Brugstraat 1a in ’s-Hertogenbosch.