Kijk op kansen

Seinpost in een fris nieuw jasje

Hebt u onze geheel vernieuwde website al gezien? Achter de schermen hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt aan een frisse nieuwe huisstijl. Een nieuw logo, nieuw briefpapier, een nieuwe digitale nieuwsbrief en als sluitstuk de nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! Komt u een kijkje nemen?

Een nieuwe website maken is een intensieve klus. Foto’s maken, nieuwe teksten schrijven en zoeken naar het optimale design. Ook hier geldt: ‘The devil is in the details’. Maar het resultaat mag er wezen: een site die beter past bij ons adviesbureau van nu. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze tien voorbeeldprojecten. Projecten waar we trots op zijn, zoals de transformatieaanpak van de Bloemerstraat in Nijmegen, de nieuwe centrumvisie van Bunschoten of de vestiging van het asielzoekerscentrum aan de Voorsterallee in Zutphen. Onder onze publicaties vindt u een schat aan informatie over detailhandel, economie, omstreden voorzieningen, et cetera.

Zoals op onze website te lezen is: stilstand leidt tot achteruitgang. Dat geldt natuurlijk ook voor de website zelf. We gaan ook de komende tijd door met de ontwikkeling van de website. Hebt u nog suggesties, dan horen wij die graag! 

Seinpost, kijk op kansen!

Onze specialist(en)

Brechtje Schildkamp

Communicatief vaardige adviseur die altijd gaat voor het optimale resultaat

Tel. : 06 1037 2979 / 088 2100 224
Email : b.schildkamp@seinpost.com