Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Seinpost maakt straten succesvol

Met de lancering van www.winkelstraatmanagement.nl wil Seinpost de aandacht vestigen op een solide en compleet aanbod van winkelstraatmanagement. Een bedrijfstak die zeker een eigen spotlight verdient.

Met 30 jaar ervaring in 278 gemeentes in Nederland behaalt het winkelstraatmanagement-team van Seinpost keer op keer resultaten om trots op te zijn. Hoog tijd om die resultaten, tips, het team en de trends te bundelen op één overzichtelijke website! Met www.winkelstraatmanagement.nl is aan die behoefte nu invulling gegeven.

Zichtbaar

Normaal gesproken schrijft Seinpost een economische visie of een detailhandelsvisie voor een gebied of gemeente. Via een winkelstraatmanager kunnen die plannen ten uitvoer worden gebracht. De Seinpost-managers willen daarmee inzetten op communicatie in de straat en branding ván de straat. “We sturen geen afstandelijke manager die ergens achterin gaat zitten bij een bestuursvergadering. We maken de straat zichtbaar voor de potentiële klanten én de ondernemers, zodat zij meer omzet maken.”

Helemaal in hun straatje

Elisabeth Koop is een van de drijvende krachten achter het team én achter de website. “Wij kunnen toegepaste kennis bieden”, vertelt de adviseur glunderend. “Dat is veel efficiënter én effectiever, in plaats van dat je winkelstraatmanagement in het algemeen nodig hebt. Stel dat je een zware opgave voor je hebt liggen als winkelstraat, waar een ervaren kracht met specifieke talenten de kar moet trekken, dan kunnen wij precies de goede persoon leveren. Maar ook als je juist iemand nodig hebt die meehelpt om evenementen te organiseren, ondersteund door een secretariaat met bijpassende nieuwsbrieven, dan staan wij paraat. Ieder lid van ons team heeft weer eigen specifieke talenten, ervaring en kennis!”

Het team

De enthousiaste leden van het winkelstraatmanagementteam blinken allemaal uit in professionaliteit, maar kennen elk een eigen specialisme.
Elisabeth Koop weet bijvoorbeeld veel van grote werkzaamheden, bouwtrajecten en herinrichting. Ze legt contacten met de omgevingsmanager, gemeentes en aannemers. Lauren Bruijning is gespecialiseerd in beleid, wet- en regelgeving en hoe je deze het beste toegepast. Ook bij bestemmingsplannen is zij dé aangewezen persoon. En Jan-Willem Speetjens is dan weer een kei in vastgoed. En de spin in het web, de centrale regelkracht, is de veelzijdige Harriët Hoogakker. Als secretariële ondersteuning zorgt zij ervoor dat agenda’s kloppen, afspraken worden ingepland en alles op rolletjes verloopt. Ook schrijft zij nieuwsbrieven voor de winkelstraten. 

Bezoek de site!

Kortgezegd: voor iedereen die geïnteresseerd is in winkelstraatmanagement of wellicht zélf met transformatieplannen voor een straat rondloopt, en voor ieder ander, is de website een bron van informatie. Kijk op www.winkelstraatmanagement.nl!

Onze specialist(en)

Jan-Willem Speetjens

Retailspecialist met scherpe blik op de inhoud

Tel. : 06 2700 1311
Email : j.w.speetjens@seinpost.com