Kijk op kansen

voor economische vitaliteit en leefbaarheid

Vacature: Ondernemende adviseur met passie voor ruimte en economie

Word jij warm van de dynamische advieswereld? Draai jij je hand niet om voor een maatschappelijk probleem? Zie jij jezelf werken in (kwetsbare) gebieden door heel Nederland? En wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw profiel

 

Je bent een ruimtelijk-economisch specialist met procesmanagementvaardigheden. Je bent ondernemend, maatschappelijk betrokken, sociaal vaardig en in staat om een bijdrage te leveren aan het oplossen van actuele economische en maatschappelijke vraagstukken. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in het vakgebied en een relevant netwerk.

In je functie als Seinpostadviseur stuur je complexe opdrachten aan en geef je zowel vakinhoudelijk als projectmatig leiding aan multidisciplinaire teams. De mate van verantwoordelijkheid die je draagt hangt af van je ervaring en vanzelfsprekend van de omvang en complexiteit van de opdracht. Je bent in staat om zowel op strategisch als tactisch niveau te opereren. We verwachten van onze adviseurs dat zij het intellectuele vermogen hebben om op één of meerdere werkvelden ‘in de kopgroep mee te doen’. Je hebt een hands-on-mentaliteit en werkt ook graag aan de uitvoering van jouw adviezen, bijvoorbeeld in de (verbeter)aanpak van binnensteden en dorpskernen, aansturing van economische actieprogramma’s en begeleiding van processen rond ‘omstreden’ voorzieningen. Je signaleert opdrachtmogelijkheden bij (potentiële) klanten en anticipeert hierop. Onze adviseurs zijn ondernemende professionals die over uitstekende capaciteiten beschikken om een productief netwerk te onderhouden en uit te bouwen.

Product- en marktontwikkeling behoren vanzelfsprekend tot jouw takenpakket, zodat je bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Seinpost.

 

Wie zijn wij?

 

Seinpost is al ruim 30 jaar toongevend in het oplossen van ruimtelijk-economische en leefbaarheidsvraagstukken in heel Nederland. Aantrekkelijke en economisch sterke regio’s, bruisende (binnen)steden en levendige dorpen, daar zetten we ons met passie voor in.

Seinpost is geen standaard economisch onderzoeks- en adviesbureau. Onderzoek en advies vormen vaak slechts het startpunt en niet het einddoel van onze werkzaamheden. Door onze betrokkenheid en deskundigheid maken we juist in gebieden die het economisch lastig hebben al jarenlang het verschil. Onze speerpunten zijn momenteel de transformatieaanpak van winkelgebieden, het werken aan vitale en leefbare dorpskernen en binnensteden (centrumvisies 3.0) en vraagstukken rond omstreden voorzieningen. Het merendeel van onze opdrachtgevers zijn lokale overheden. Maar ook  ondernemerscollectieven, vastgoedorganisaties, woningbouwcorporaties en ministeries, provincies en regio’s horen tot onze opdrachtgevers.

Het toonaangevende adviesbureau in de vrijetijdseconomie, ZKA Leisure Consultants, maakt deel uit van onze organisatie. In totaal zijn bij ons circa 25 mensen werkzaam.

 

Wij zoeken een ondernemende adviseur die past in onderstaand profiel:

 

  • Tenminste 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied, waarvan minimaal 3 jaar als adviseur
  • Commerciële en sociale vaardigheid
  • Opleiding op academisch- of hbo-niveau, denk aan sociale geografie, planologie, bestuurskunde of economie
  • Specialist op het gebied van detailhandel, centrumontwikkelingen, werklocaties, stads- en dorpseconomie en/of leefbaarheid & veiligheid
  • Uitstekend analytisch vermogen
  • Creativiteit
  • Initiatief en ondernemingsdrang
  • Doorpakker
  • Eigen stijl
  • Omgevingssensitief

Wij bieden

 

Een functie waarbij je veel uitdagingen tegemoet kunt zien in een kennisintensieve organisatie in een dynamische sector. Onze werksfeer is professioneel en informeel. Wij belonen marktconform. Ons nieuwe, sfeervolle kantoor ligt in hartje Den Bosch dichtbij de binnenstad/Verkadefabriek en op loopafstand van het Centraal Station. Je werkt op verschillende plaatsen: op kantoor, thuis en ‘op locatie’. De functie is in beginsel fulltime.

 

Ben jij geïnteresseerd?

 

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 31 augustus 2019 per e-mail naar info@seinpost.com. Wij ontvangen graag een bondige sollicitatiebrief waaruit jouw ondernemerschap blijkt en een uitgebreide cv. Meer informatie over onze organisatie en activiteiten vind je op onze website www.seinpost.com. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Lars Pijlman op 06 5141 4766 of met John Bardoel op 06 2252 7964.

We hopen je snel de hand te kunnen schudden!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.